Familjevänligt kaffe i Farsta

För familjer i Farsta är det viktigt att hitta en plats där både vuxna och barn kan trivas. Nutello House i hjärtat av Farsta Centrum är det ultimata kaféet som kombinerar fantastiska smaker med en lekplats för barnen. Läs vidare för att upptäcka varför Nutello House är den perfekta destinationen för familjer i Farsta.

Välkommen Till Nutello House – Ditt Familjevänliga Kafé i Farsta Centrum

Nutello House är mer än bara ett kafé – det är en plats där hela familjen kan njuta av en avkopplande stund tillsammans. Vår lilla lekplats gör det enkelt för barnen att ha kul medan de vuxna kopplar av och njuter av sina smakerika kaffedrycker.

En Varierad Meny:

Förutom den familjevänliga atmosfären erbjuder Nutello House en imponerande meny med något för alla. Våra smörgåsar och pajer är tillagade med kärlek och de bästa råvarorna, medan våra pannkakor är en älskad favorit bland både stora och små. Och för de hälsomedvetna erbjuder vi en mängd olika smoothies. Och självklart har vi ett stort urval av kaffe och te för de som vill koppla av med en varm dryck.

Besök Nutello House i Farsta Centrum:

Kom och upplev Nutello House själv. Vi är övertygade om att du kommer att älska den vänliga atmosfären och de fantastiska smakerna. Vår plats i Farsta Centrum gör oss till det perfekta valet för en familjedag eller en avkopplande paus under ditt shoppingäventyr. Vi ser fram emot att välkomna dig och din familj på Nutello House!