Familjevänlig mötesplats i hjärtat av Farsta Centrum

Välkommen till Nutello House, Farstas mest älskade kafé. Vi är stolta över att vara en hjärtevärmande och familjevänlig mötesplats i hjärtat av Farsta Centrum. Vår berättelse börjar med en passion för att erbjuda gemenskap och smakfulla upplevelser till Farsta och dess omkringliggande områden.

Varför Nutello House?

Vi grundade Nutello House med en vision att skapa en oas för gemenskap, där människor i alla åldrar kan samlas och skapa minnen tillsammans. Vårt kafé är mer än bara en plats att dricka kaffe eller äta; det är en del av Farsta och de närliggande områdena. Vår passion är att skapa en välkomnande atmosfär som gör att alla som besöker oss känner sig som hemma.

VARIERADE MENY

utformad för att tillfredsställa alla smaker

Vi är stolta över vår  som är utformad för att tillfredsställa alla smaker. Våra smörgåsar och pajer är tillagade med kärlek och de bästa råvarorna. Våra pannkakor är en älskad favorit, och våra färskpressade smoothies är både hälsosamma och läckra. Självklart serverar vi också en mängd olika kaffe- och tedrycker, som är de perfekta följeslagarna till våra måltider.

För familjer i Farsta

Vi vet hur viktigt det är för familjer att ha en trygg och rolig plats att besöka. Därför har vi skapat en lekplats för barnen där de kan leka medan de vuxna kopplar av. Nutello House är den perfekta destinationen för en familjedag i Farsta Centrum.

Vi är en del av Farsta

Nutello House är stolt över att vara en aktiv del av Farsta och de närliggande samhällena. Vi arbetar för att stödja och bidra till det lokala samhället genom att erbjuda en plats där människor kan samlas och trivas.

Välkommen till Nutello House

Oavsett om du är en besökare i Farsta Centrum eller en boende i området, vi öppnar våra dörrar för att välkomna dig. Kom och besök oss på Nutello House för en smakfull upplevelse och en varm atmosfär. Vi ser fram emot att få träffa dig och dela dessa speciella stunder tillsammans.