Varierad meny kaffe farsta

Vi erbjuder en smakfull mångfald av rätter, från varma smörgåsar och pajer till läckra kaffe- och tealternativ. 

Vare sig du vill njuta av en god smörgås, en smältande paj, en färsk smoothie eller en kopp kaffe, så har Nutello House allt du behöver.

Om du letar efter en varierad meny med något för alla smaker, behöver du inte leta längre än Nutello House i Farsta Centrum. Vi erbjuder en smakfull mångfald av rätter, från varma smörgåsar och pajer till läckra kaffe- och tealternativ. Läs vidare för att utforska vår fantastiska meny och varför vi är ditt bästa val i Farsta Centrum.

Pajer som Smälter i Munnen:
Våra pajer är en sann smakupplevelse. Varje tugga är fylld med kärlek och noggrant utvalda ingredienser. Från klassiska ost- och skinkpajer till vegetariska alternativ, har vi något som passar din smak.

Värmande Smörgåsar:
Våra varma smörgåsar är perfekta för att stilla din aptit. Varför inte prova en panini med ditt favoritfyllning eller en klassisk kycklingmacka?

Härliga Pannkakor:
Våra pannkakor är omtyckta av våra gäster. De serveras med Nutella, sylt eller färsk frukt och är perfekta för både barn och vuxna.

Färskpressade Smoothies:
För en uppfriskande smakupplevelse, prova våra färskpressade smoothies. De är fulla av smak och nyttiga ingredienser som gör dem perfekta som en energiboost.

Kaffe och Te:
Vår kaffemeny är omfattande med allt från espressodrycker till latte. Vi har även ett stort urval av teer för dig som föredrar det.