Boba dryck Farsta centrum

Nutello House har snabbt blivit känd för att servera de mest otroliga boba-dryckerna i staden. Vad som gör Nutello House så unikt är den imponerande variationen av smaker de erbjuder.

Här är en smakprov på några av de fantastiska smakalternativen som gör Nutello House till ditt boba-paradis:

1. Passionfrukt – Den Exotiska Favoriten

För en smak av tropikerna behöver du inte längre resa långt. Nutello House bjuder på en uppfriskande passionfruktsboba som tar dig rakt till stranden med varje slurk. Den syrliga sötman i passionfrukt kompletterar perfekt boba-dryckens krämiga bas.

2. Mango – En Söt Solstråle i Varje Sipp

Mangoälskare, förbered er för en smakexplosion! Nutello House erbjuder en läcker boba-dryck med den saftiga smaken av mogna mangos. Det är som en sommar i varje glas, oavsett årstid.

3. Mojito – En Frisk Twist på Klassikern

Om du längtar efter något friskt och uppfriskande, missa inte Nutello House’s Mojito-boba. Med en skvätt lime och mynta, är denna dryck en uppfriskande twist på den klassiska cocktailen – alkoholfri, förstås.

4. Jordgubb – Söta, Saftiga Bär

Nutello House har också något för de som älskar jordgubbar. Deras jordgubbsboba är fylld med smaken av saftiga, solmogna jordgubbar som kommer att göra ditt hjärta sjunga.

5. Persika – En Smak av Sommaren

Persikoboba på Nutello House tar dig direkt till en fruktträdgård. Den söta smaken av persikor är en perfekt partner till boba-pärlorna, och det blir snabbt en favorit.

6. Fruktsyltar – En Färgstark Överraskning

För de äventyrliga finns det också alternativ med fruktsyltar som ger en extra dimension av smak och textur. Välj mellan en mängd olika smaker för att skräddarsy din boba-dryck precis som du vill ha den.

7. Blåbär – Ett Smultronställe i Varje Sipp

Bjud in skogen till ditt glas med Nutello House’s blåbärsboba. Den sammetslena smaken av blåbär kompletteras vackert av de tuggvänliga tapiokapärlorna.

8. Hallon – En Söt och Syrlig Upplevelse

Hallonboba är en fest för smaklökarna. De syrliga hallonen är en perfekt kontrast till den sammetslena boba-drycken.

9. Melon – Som en Bit av Sommaren

Sista men inte minst har vi melonboba. Med den sötaktiga smaken av melon blir varje sipp en resa till en varm sommardag.

Oavsett om du är sugen på något tropiskt, fruktigt, syrligt eller sött, finns det en boba-dryck här för dig. Så varför vänta? Ge dig av till Nutello House i Farsta Centrum och upplev boba-dryckens regnbåge av smaker. Det kommer garanterat bli en smakresa du aldrig glömmer!